Bestemming
Soort accommodatie
Aankomst/Vertrek
Participants
- +
- +

Uw verblijf per overnachting samenstellen

Onze campings in Les Landes

Présentation
Dankzij de ideale ligging van onze camping in Les Landes zal uw vakantie de smaak van ontdekking en ontspanning hebben!
Description

Verken een erfgoed met een rijk verleden, van noord tot zuid, en verwen uzelf met waterplezier. Doe veel activiteiten en beleef nieuwe sensaties, zowel ter land als ter zee, en geniet van de warmte en de zon die onze mooie groene en gezellige regio u biedt.

 

Ontdek de Aquitaanse kust als u op onze camping in Les Landes verblijft.

 

Hossegor is zo’n stad die u niet mag missen tijdens uw vakantie in Les landes. Dankzij de wereldberoemde golven is de stad de Europese surfhoofdstad geworden. Amateurs of professionele surfers, dit is de surfspot die u niet mag missen vlakbij onze camping in Les Landes. Surf, jetski, vissen, wandelen… of gewoon nietsdoen, er zijn allerlei activiteiten te doen op onze stranden, in de haven of bij het meer van de stad.

Ontdek op maar 8 km van onze camping in Les Landes Capbreton, een beroemde badplaats en jachthaven. Hier liggen allerlei soorten boten aangemeerd, meer dan 900, wat een spektakel als ze de haven in- en uitvaren!

Ga verder naar Bayonne, in het noorden van Baskenland, waar u de beroemde rauwe ham en heerlijke chocola kunt proeven! Meer naar het zuiden ligt Biarritz, die u zal charmeren met haar zachte klimaat en hoge golven. En tot slot, Saint-Jean-de-Luz, dit is de toegangspoort tot Spanje, op maar 30 minuten rijden van onze camping Le Boudigau.

 

Een weelderige natuur vlakbij onze camping in Les Landes

 

Verblijven op een camping in Les Landes betekent dat u allerlei rijkdommen kunt ontdekken. In het westen de oceaan, in het oosten het bos. De charme van Les Landes komt vooral door het beroemde bos… adem de geur van de pijnbomen in, maak wandelingen, fietstochten en steek open plekken in het bos over, waar karakteristieke regionale huizen bij elkaar staan. Wandel ook langs de tuinen van het gehucht Labenne en ontdek het amfitheater van planten. In het moeras van Orx, een beschermde natte zone, kunt u het leefmilieu van allerlei verschillende vogels verkennen.

De karakteristieke steden die u niet mag missen: Saint-Jean-Pied-de-Port staat bekend als één van de mooiste dorpen van Frankrijk en Espelette is beroemd vanwege de huizen met vakwerk waar de lokale pepers aan hangen!

 

Uw kinderen zullen de regio geweldig vinden!

 

Ga met het gezin naar de Dierentuin van Labenne, waar verschillende diersoorten in een prachtige omgeving samenleven. U kunt ze zelfs voeden en sommige soorten aaien, zoals de wallabies.

Gaat u liever op avontuur uit? Verken de grotten van Sare (op 54 km van de camping) en de overblijfselen uit de oudheid. Bij deze bezienswaardigheid ligt ook een museum en een park. Met een pakkende licht- en geluidshow!

Nog meer? Het aquarium van San Sébastian in Donostia Spanje is fascinerend (73 km van de camping). Ontmoet jaws zonder een voet in het water te hoeven zetten. Aarzel niet langer, er zijn allerlei haaien en vissen te bewonderen!

En mis vooral niet de gastronomie van deze mooie, zonovergoten regio. Pepers van Espelette, sint-jakobsschelpen, rauwe ham van Bayonne, magret de canard (eendenborst) of chocolade… het is een vuurwerk van smaken op uw bord!

Oléla gebruikt cookies om u de best mogelijke service te bieden en bezoekstatistieken op te stellen

Door op de site te blijven, accepteert u het gebruik hiervan.