Bestemming
Soort accommodatie
Aankomst/Vertrek
Participants
- +
- +

Uw verblijf per overnachting samenstellen

Onze campings vlakbij Parijs

Présentation
U zult beroemde personages ontmoeten, kastelen ontdekken, adembenemende musea bezoeken, de natuur en vreemde dieren observeren, beroemde en prestigieuze specialiteiten proeven… Vanuit onze camping vlakbij Parijs kunt u allerlei programma’s bedenken, de één nog fabelachtiger dan de ander!
Description

Wordt weer kind en wandel met uw gezin door een wonderlijke wereld, waar realiteit en legendes met elkaar verstrengeld raken. U zult beroemde personages ontmoeten, kastelen ontdekken, adembenemende musea bezoeken, de natuur en vreemde dieren observeren, beroemde en prestigieuze specialiteiten proeven… Vanuit onze camping vlakbij Parijs kunt u allerlei programma’s bedenken, de één nog fabelachtiger dan de ander!

 

De camping vlakbij Parijs ligt ook vlakbij de natuur
 

Het Aquarium Sea Life Paris Val d’Europe, laat u kennis maken met creaturen uit de diepste wateren van de oceaan. Er staan allerlei activiteiten op het programma. De kinderen kunnen in een junior avonturier veranderen dankzij een spel-parcours! Heel handig!

In de dierentuin van Le Bois d’Attilly kunt u dieren uit 5 verschillende werelddelen van dichtbij bewonderen. Onze tip: kies voor een gepersonaliseerd rondleiding met een dierverzorger. De kinderen vinden dit geweldig!

Het dierenpark van Parijs is en blijft de favoriete wandeling van de kinderen die in Parijs wonen! Als u onze camping vlakbij Parijs kiest kunt u dit plezier met ze delen. Kinderen van 3 tot 11 jaar kunnen de dierentuin verkennen met de app “Le voyage d’Adeline la girafe (de reis van Adeline, de giraf)” en spelboekjes. Vermijd de wachtrijen bij de ingang, koop uw tickets “coupe-file”, waarmee u zo naar binnen kunt.

Le Parc des Félins (van de katachtigen) is altijd een groot succes bij de vakantiegangers, hier woont de koning van het dierenrijk met zijn vele soortgenoten. Onze aanbeveling: de Trans’félins om bijvoorbeeld zo dicht mogelijk bij de tijgers en hun prooien te komen. Ticketverkoop bij de ingang van de dierentuin.

 

Bent u eerder “natuur en tuin”?
 

U kunt voor een camping vlakbij Parijs kiezen en toch zin hebben in natuur!

Het kanaal van l’Ourcq en de Marne, , die vlak naast Le Village Parisien liggen, bieden de mogelijkheid om met het gezin sportieve of rustige tochten te maken, te voet, op de fiets of met een kajak.

In het natuurpark van Le Pâtis, dat in Meaux, op 10 km afstand langs de Marne ligt, kunt uover 150 hectare flora, fauna en afwisselende landschappen bewonderen. Houd de fototoestellen en verrekijkers in de aanslag!

In het regionale natuurpark Oise-Pays de France, op 40 km afstand, is een ontdekkingstocht van meerdere dagen mogelijk. Op het programma: een buitengewoon historisch en cultureel erfgoed. Onze suggestie: maak naast een bezoek aan het kasteel van Chantilly ook een wandeling door het bos van Ermenonville, voor een leuke, afwisselende dag die bij iedereen in de smaak zal vallen…

De tuin Bossuet, die op 10 km in Meaux ligt, is, van alle te bezoeken tuinen in de regio, de tuin die wij aanraden. Dit is een Franse tuin in de vorm van een bisschopsmijter en het museum is gewijd aan schilderijen van de 16e t/m de 20e eeuw. Onze suggestie: breng ook een bezoek aan de kathedraal en de brie-fabriek van Meaux die hier vlakbij liggen.

De Jardin des plantes van Parijs is ook de moeite waard. De camping vlakbij Parijs maakt dit uitje heel gemakkelijk: wandel met het gezin door vier eeuwen botanische ontdekkingen dankzij planten en grote broeikassen. Mis niet de Galerie de l’évolution, “de galerie van de kinderen” die de plek op een speelse manier laat ontdekken. Denk eraan uw tickets voor de dag van uw bezoek te kopen!

 

De musea: als de werkelijkheid uw verbeeldingskracht overtreft.
 

Dankzij de ligging van onze camping vlakbij Parijs kunt u uit een groot aantal bezienswaardigheden kiezen, in de hoofdstad of vlakbij Le Village Parisien.

Het museum van La Grande Guerre, in Meaux, vlakbij de camping, is het grootste museum van Europa over de Eerste Wereldoorlog. Een speciaal parcours en een speciale ruimte maken het onderwerp toegankelijk voor de allerjongsten. Koop uw tickets online om zo de lange wachtrijen van het museum te omzeilen!

In het museum van l’Air et de l’Espace in Le Bourget kunt u aan boord van een Concorde stappen of een flightsimulator besturen. Een gegarandeerd succes bij uw pubers ;). Van de camping vlakbij Parijs Le Village Parisien bent u in 40 minuten aan boord! Wees klaar voor de take-off door uw tickets van tevoren te kopen!

De camping vlakbij Parijs is nog dichterbij met de trein! Laat uw auto in Meaux (10 km) staan en reis in 40 minuten naar het centrum van de hoofdstad met de “Transilien”-trein. Stel een geweldig programma samen met overal “kinderopvang”: Het Louvre, het museum Grévin, La Cité des Sciences, Le Centre Pompidou… uw kinderen zullen met geweldige herinneringen terugkomen! Koop al uw entreetickets van tevoren om niet iedere keer weer in de rij te hoeven staan. In de avond keert u terug naar de rust en kalmte van Le Village Parisien, aan de oevers van de Marne.

 

De historische monumenten van Frankrijk
 

U kent ze misschien allemaal al, laat ze dus aan de kinderen zien! Vanaf de camping vlakbij Parijs kunt u allerlei uitstapjes maken:

In Parijs geven de Eiffeltoren, de wijk Montmartre, de Notre-Dame de Paris en de Arc de Triomphe een betrouwbaar beeld van de hoofdstad. In de omgeving wacht uw gezin het leven van een kastelein: Vaux-le-Vicomte stond model voor het kasteel van Versailles dat ook in de regio staat. Droom lekker verder door naar Fontainebleau en Chantilly met de grote paardenstallen te gaan. De kinderen kunnen alles op hun eigen manier ontdekken dankzij de “kits découverte (ontdekkingskits)” die speciaal voor hen zijn samengesteld.

 

De lokale gastronomische specialiteiten die u niet mag missen…
 

Het zou jammer zijn een camping vlakbij Parijs te boeken en niet van de specialiteiten te profiteren!

De Brie-fabriek van Maux onthult al zijn geheimen over de fabricatie van deze heerlijke kaas… Eet smakelijk.

Ga meer naar het oosten naar de Champagne-route en bezoek de beroemdste kelders die de meest prestigieuze champagnes beschermen. Zo kunt u een luxe aperitiefje op het terras van uw stacaravan organiseren.

 

En als u nu eens een beetje aan uzelf dacht?
 

De camping vlakbij Parijs is perfect voor allerlei gekke uitjes, maar er is meer dan alleen de hoofdstad om lol te maken ;). Hierbij onze tips voor ontspanning met een gegarandeerd effect! Deze twee uitjes zijn makkelijk op dezelfde dag te doen, want ze liggen vlak naast elkaar…

De Spa aquatonic Paris de Val d’Europe zorgt voor een heerlijk moment om alles even te vergeten!

La Vallée Village om te shoppen: 110 winkels en luxe merken om uzelf plezier te doen… dit kunt u toch niet weigeren!

Om echt uit te rusten tijdens uw vakantie op een camping vlakbij Parijs biedt Le Village Parisien ook allerlei “no stress” voorzieningen: bar/snackbar, afhaalmaaltijden, supermarktje… “Alles ter plekke”: de ideale oplossing om te relaxen!

 

De pretparken
 

Op het programma: spanning en sensatie voor jong en oud!

Disneyland® Paris: Als u op onze camping vlakbij Parijs verblijft, bent u maar 30 kilometer van Disneyland® Paris verwijderd. Geen stress, geen lange autorit met de kinderen, u komt er in topvorm aan en kunt volop van de twee parken genieten: Parc Disneyland® en Parc Walt Disney Studios®. Boek uw tickets bij Oléla of bij aankomst op de camping om lange wachtrijen te vermijden.

Het preptark Astérix®: Vanuit een accommodatie op onze camping vlakbij Parijs bent u maar 45 kilometer van de onwrikbare Galliërs van het Parc Astérix® verwijderd. Aan het eind van deze magische dag bent u snel weer op de camping om te ontspannen bij het zwembad of te dineren in de snackbar. Optimaliseer uw magische dag! Boek uw entreetickets bij Oléla of bij aankomst op de camping.

La Mer de Sable®: Onze camping vlakbij Parijs ligt op maar 30 km van La Mer de Sable®. In dit originele park gaat u het hart van de jungle in of wordt u zelf een hoofdrolspeler in de verovering van het Wilde Westen van Amerika!

Oléla gebruikt cookies om u de best mogelijke service te bieden en bezoekstatistieken op te stellen

Door op de site te blijven, accepteert u het gebruik hiervan.