Bestemming
Soort accommodatie
Aankomst/Vertrek
Participants
- +
- +

Uw verblijf per overnachting samenstellen

Onze campings vlakbij pretparken

Présentation
Als u op een camping vlakbij een pretpark verblijft is iedereen in een goed humeur en zal iedereen geweldige momenten beleven… Stel u de reactie van uw kinderen voor als u ze meeneemt naar een pretpark voor een sensationele dag!
Description

Oléla heeft campings vlakbij Le Puy du Fou®, Disneyland® Paris, Parc Astérix en Le Futuroscope®. Verblijf vlakbij een park waar u van droomt. Daar komt bij dat u uw tickets tegelijkertijd als uw verblijf kunt boeken of bij de recepties van de campings, zodat u de lange wachtrijen bij de ingang van de parken kunt vermijden.

 

Beleef de magie van Disneyland® Paris!

 

Laat uw kinderen stralen en word zelf weer kind in de sprookjesachtige decors van Disneyland® Paris. Spanning en sensatie, avonturen met het gezin, vermaak voor de allerkleinsten… Disneyland® Paris is magisch voor het hele gezin! Ontmoet overdag Mickey en zijn vriendjes en bewonder ‘s avonds de verlichting en het vuurwerk die het beroemde kasteel van Doornroosje verlichten. Een gegarandeerde magische dag!

Verblijf op onze camping vlakbij Disneyland® Paris: Camping Le Village Parisien

 

Verander in een “Gaulois” in het Parc Astérix®

 

Profiteer van een dag in het Parc Astérix met uw gezin of met vrienden en beleef sensationele avonturen. Op het programma: 40 attracties, waarvan de één nog sensationeler is dan de ander (waterattracties, achtbanen, spektakels…). De nieuwste attractie “Pégase Express” biedt een reis met grote snelheid in een trein die over een turbulent parcours rijdt.

Verblijf op onze camping vlakbij Parc Astérix®: Camping Le Village Parisien

 

Herleef de geschiedenis van de Vendée in Le Puy du Fou®

 

Verkozen tot beste park ter wereld, Le Puy du Fou® biedt grandioze spektakels, epische avonturen en sterke emoties! Ontdek de originele creatie van 2018: Le Mystère de La Pérouse, maar ook de grootse spektakels van het park: Le Dernier Panache, Le Signe du Triomphe of Le Grand Carillon… ieder spektakel neemt u mee naar een ander tijdperk. Gegarandeerde emoties!

Verblijf op één van onze campings vlakbij Le Puy du Fou®: Camping La Bretèche, Camping Le Hameau du Petit Lay

 

Op de grens van fantasie en werkelijkheid in Futuroscope®

 

De attracties van Le Futuroscope zijn gebaseerd op multimedia en cinematografische technieken en richten zich op het hele gezin. Uw kinderen kunnen zich vermaken met “Crazy Rabbit” of “Ice Age 4D”. U kunt sportief rijden dankzij een virtual reality masker in de nieuwe attractie “Sebastien Loeb racing xperience “. Bent u een goede copiloot naast Sebastien Loeb? Aan boord van de nieuwe attractie “l’extraordinaire voyage “, maakt u met uw voeten in de lucht een ongelooflijke wereldreis … gegarandeerde totale immersie!

Verblijf op onze camping vlakbij Futuroscope®: Camping La Rivière.

Camping La Rivière****

Sfeer ZEN
Région
Vienne
Bullet points
  • 30 minuten rijden vanaf Poitiers en Futuroscope
  • Dichtbij het apenpark Vallée des Singes en het moerasgebied Marais Poitevin
Toboggans aquatiques Piscine couverte Piscine extérieure Aire de jeux pour enfants Animations Club enfants Sport Epicerie Bar Restaurant/vente à emporter Snack/vente à emporter
Resumé
Ideaal gelegen tussen Futuroscope, het moerasgebied Marais Poitevin en het apenpark Vallée des Singes, biedt camping La Rivière u een vakantie midden in de natuur, aan de oever van de rivier La Dive.

Camping La Bretèche****

Sfeer ZEN
Région
Vendée
Bullet points
  • De camping die het dichtst bij de Puy du Fou® ligt (5 minuten)
  • Een ongerepte omgeving
Piscine extérieure Aire de jeux pour enfants Sport Epicerie Bar Restaurant/vente à emporter Snack/vente à emporter
Resumé
Op slechts 5 minuten van het spectaculaire attractiepark Puy du Fou®, ligt de 4-sterrencamping La Bretèche. Deze camping belooft een onvergetelijke vakantie in een bosrijke en ongerepte omgeving.

Oléla gebruikt cookies om u de best mogelijke service te bieden en bezoekstatistieken op te stellen

Door op de site te blijven, accepteert u het gebruik hiervan.