+33 (0)2 51 20 41 94 (Reserveringsdienst: Maandag - vrijdag 9.00-12.30 / 14.00-18.00)Mijn account

Coronamaatregelen van Oléla

Hier vindt u de lijst van coronamaatregelen
waar zowel u als wij zich aan zullen moeten houden deze zomer.

Règles sanitaires établissements Oléla


Velen van u vragen ons over de coronamaatregelen en regels die tijdens uw verblijf zullen gelden. Hier vindt u plek voor plek de maatregelen die wij hebben ingevoerd om zowel klanten als personeelsleden efficiënt te beschermen tegen het SARS-CoV-2 coronavirus. Deze maatregelen zijn samengesteld op basis van het gezondheidsprotocol van de Franse campingfederatie.

Handgelpompjes en zeep worden gratis beschikbaar gesteld op verschillende plekken van elke vestiging. Hygiëne- en afstandsmaatregelen worden op elke plek met duidelijke markeringen aangegeven. Zorg dat u een mondkapje en eigen pen bij u heeft voor het invullen van formaliteiten.

Al het personeel heeft speciale trainingen gevolgd voor de invoer en het toepassen van zowel de afstandsmaatregelen als de protocollen voor schoonmaak en ontsmetting. Op elke vestiging is een COVID aanspreekpunt.
 

De plekken waar de maatregelen gelden ?

Bij aankomst
Uw accommodatie
Openbare sanitaire voorzieningen
Waterparken en zwembaden
Activiteiten en animaties
Recreatiefaciliteiten
Restaurantdiensten
Multi sportterrein
Fitnessruimte

 

Het dragen van een mondmasker is verplicht

Het dragen van een mondmasker is vanaf nu verplicht in alle omstandigheden en op alle plekken waar de 2 meter maatregel niet in acht kan worden genomen.


Bij aankomst

Hoe kunt u uw bezoek aan de receptie zoveel mogelijk beperken?Réception règles sanitaires Oléla

 • Voor aankomst krijgt u van ons een e-mail waarin u gevraagd wordt om informatie in te vullen en terug te mailen, betreffende de registratie van uw gegevens.
 • Bij aankomst ter plaatse worden er buiten bij de ingang speciale ontvangstloketten geplaatst (naar gelang het weer en de voorspelde drukte). U hoeft zich niet in groepjes te melden bij de receptie, één persoon is voldoende.
 • Bij de balie van de receptie wordt u door een plexi-scherm gescheiden van het campingpersoneel.

   

Uw accommodatie

Welke coronamaatregelen zijn er voor uw aankomst getroffen?Hébergements règles sanitaires Oléla

 • Uw accommodatie wordt volledig schoongemaakt met EN 14476 virucide producten.
 • De accommodatie wordt langdurig gelucht voor uw aankomst.
 • Tussen twee klanten worden systematisch ontsmet:
          - Matras- en kussenbeschermers,
          - filters van airconditioning (voor de betreffende accommodaties),
          - alle contactpunten (deurklinken, lichtknoppen...),
          - de sleutel van de huuraccommodatie.
 • Wanneer u lakens huurt vragen wij u deze aan het einde van uw verblijf af te halen en in de kussenslopen te wikkelen. Lakens dienen vervolgens buiten de accommodatie te worden geplaatst. Hetzelfde geldt voor al het huislinnen (handdoeken, theedoeken,...)
   

Openbare sanitaire voorzieningen

Welke nieuwe hygiënemaatregelen worden er getroffen?Blocs sanitaires communs règles sanitaires Oléla

 • Al de sanitaire voorzieningen (afwasbakken, toiletten, douches...) worden extra vaak schoongemaakt met EN 14476 virucide producten.

 

Aquatische ruimtes

Wat zijn de regels voor het delen van deze ruimte?

 • De enige regel die wordt opgelegd door ons sanitair protocol dat is gevalideerd door de Hoge Raad voor de Volksgezondheid (HCSP) is: respecteer de regel van 4m2 per persoon (badgasten en niet-zwemmers) binnen de omheining van het watergebied (zwembad, zwembad, meer , tuin en strand). Onze ervaring leert ons dat we dit aantal mensen zelden bereiken, alleen bij zeer warm weer, tijdens de piekuren. We zullen echter voorzichtig zijn bij het uitchecken. Ondertussen is het strand nooit ver weg en ook de kinderen zijn er dol op!
 • De gebruikelijke hygiëneregels blijven bestaan: doorgang door het voetenbad (water meerdere keren per dag ververst) en verplicht douchen voor het zwemmen. Het badpak is verplicht. Het dragen van korte broeken, bermuda's, boerkini's en T-shirts in het water is verboden. Badboxers worden geaccepteerd. Gebruikers moeten goed en fatsoenlijk gekleed blijven.
 • Het aantal ligstoelen zal worden verminderd om de nodige afstand te respecteren, ze zullen meerdere keren per dag worden gedesinfecteerd.
 • Op advies van de Hoge Raad voor de Volksgezondheid (HCSP) hebben we ervoor gekozen om de jacuzzi's, sauna's en hamams voorlopig te sluiten.
 • Al deze maatregelen zullen alleen effectief zijn als ieder van ons deze nieuwe regels van het leven nauwgezet respecteert, net als die we eerder hadden: niet springen of duiken, geen opblaasbare spellen en andere ballen meenemen.

 

Activiteiten en animaties

Amigo ClubAmigo club et animations règles sanitaires Oléla

 • Het aantal activiteiten blijft hetzelfde, met aanpassingen op de coronamaatregelen.
 • Er mogen niet meer dan 10 kinderen per activiteit meedoen.
 • Vooraf inschrijven is verplicht. Dankzij de app Anim Live kunt u uw kind(eren) inschrijven op de gewenste tijd(en). De animatieleiders bekijken de aanvragen per gezin voor een eerlijk verdeelde toegang tot de kinderclub. Inschrijven bij de receptie is mogelijk voor klanten die geen toegang hebben tot de app.
 • Activiteiten worden zoveel mogelijk buiten georganiseerd.
 • Tussen elke activiteit worden animatieruimtes, materialen en contactpunten ontsmet.
 • Om te grote groepen kinderen te vermijden komt Amigo naar u toe op de camping! :)
   


Gezinsanimaties overdag en ‘s avonds

Alle activiteiten en animaties worden bedacht om de afstandsmaatregelen te kunnen naleven. Ons animatieteam zijn getraind op de hygiëne- en afstandsmaatregelen en zetten al hun creativiteit in om hun activiteiten door te kunnen laten gaan.

Daarom zijn een aantal personeelsleden begin juni al van start gegaan om een aangepast programma voor de zomer van 2021 samen te stellen. Bekijk hun ideeën nu alvast op onze social media!

 

Recreatiefaciliteiten

 • Al het huurmateriaal zoals fietsen of gratis uitleen bij de receptie (tafeltennisbatjes...) worden na elk gebruik ontsmet.
 • Er is keukenrol en ontsmettingsmiddel beschikbaar ter plaatse zodat u het materiaal nog een keer extra kunt ontsmetten.Restaurant règles sanitaires Oléla
 • Speelterreinen worden dagelijks ontsmet (luchtkastelen, glijbanen, trampolines, schommels...).

 

Restauratie

Ook hier worden onze teams meer dan ooit getraind in het gezondheidsprotocol van de horeca.

Voor onze vestigingen gelden de regels die voor het restaurant gelden:

 • Ontvangen mensen moeten zich niet verplaatsen,
 • 2 meter tussen elke tafel,
 • tafels van maximaal 6 personen,
 • masker verplicht voor al onze medewerkers...

Te koop om mee te nemen
Dezelfde regels als voor de restauratie en het gebruik van biologisch afbreekbare containers voor eenmalig gebruik.

 

Het multisport- en beachvolleybalveld

Het gebruik van deze sportfaciliteiten zal worden voorbehouden aan gezinspraktijken , met respect voor barrièregebaren en afstand.

 

De fitnessruimte

Alle contactpunten (handvatten, stangen, sturen, schakelaars, stoelen, etc.) worden dagelijks ontsmet . Papieren handdoeken en desinfectiemiddel zijn aanwezig voor uw eigen aanvullende desinfectiehandeling.

 

Bezoekers

Om de toepassing van de nieuwe COVID-19 coronamaatregelen te stimuleren is het ontvangst van bezoekers* op de camping niet toegestaan.
*Wijziging van artikel 8 van onze interne regelgeving.
 

 
Thierry Guignard, Algemeen Directeur Oléla
Thierry Guignard,
Algemeen Directeur Oléla

Beste klant,

In deze nieuwe situatie kunt u erop vertrouwen dat wij alles in het werk stellen om de nodige coronamaatregelen in te voeren en toe te passen! Al onze teams hebben trainingen gevolgd om het protocol van de Franse Campingfederatie na te leven en aan de klanten mee te geven. Deze maatregelen kunnen alleen doeltreffend zijn wanneer we er met zijn allen aan meewerken. Samen staan we sterk tegen het coronavirus en kunnen we genieten van een nieuw soort vakantie!

Ik hoop dat u na het lezen van deze maatregelen overtuigd bent en uw welverdiende vakantie wilt toevertrouwen aan Oléla. Tot ziens!

Oléla gebruikt cookies om u de best mogelijke service te bieden en bezoekstatistieken op te stellen

Door op de site te blijven, accepteert u het gebruik hiervan.