+33 (0)2 51 20 41 94 (Reserveringsdienst: Maandag-Zaterdag 9-19) 

Bestemming
Soort accommodatie
Aankomst/Vertrek
Participants
- +
- +

Uw verblijf per overnachting samenstellen

Camping in de Vendée

Présentation
De Vendée kiezen voor de vakantie, is kiezen voor een betrouwbare bestemming!
Description

Verblijf op één van onze camping in de Vendée om het rijke historische erfgoed en de prachtige natuur te ontdekken. Flaneer langs de kust, ga met de boot naar de eilanden, ga lekker op het strand liggen, wandel door de Marais Poitevin of beleef allerlei avonturen in de verschillende recreatieparken!

 

Een geweldige plek voor uw kampeervakantie in de Vendée

 

De Vendée is de ideale bestemming om bij te komen met het gezin of met vrienden, zowel vanwege het milde klimaat als de diverse rijkdommen die er omheen liggen: oneindige fijne zandstranden, kliffen, Marais Poitevin, karaktervolle steden, natuurlijke sites, gastronomie…

Huur een fiets bij de receptie van onze camping om de regio op een andere manier te ontdekken en fiets over het land en langs de kust van de Vendée. De Vendée op de fiets betekent meer dan 1800 km aan fietspaden die langs onze campings lopen.

 

Le Puy du Fou®, verkozen tot beste attractiepark van de wereld, ligt op twee stappen van onze campings in de Vendée

 

Beste park ter wereld en het favoriete park van de Fransen, kijk uw ogen uit tijdens de grandioze spektakels. Herleef de geschiedenis van de Vendée, van de middeleeuwen tot de 20e eeuw. Kom in de avond het grootste nachtspektakel ter wereld ontdekken, de Cinéscénie, met lichtshows en een hele grote groep toneelspelers.

U zult de rust en het comfort van onze camping na een intense dag in het park zeker waarderen! Vergeet niet uw tickets voor Le Puy du Fou® online of bij de receptie van de camping te kopen om lange wachtrijen bij de ingang van het park te vermijden.

 

Beleef allerlei avonturen tijdens uw kampeervakantie in de Vendée

 

De vele recreatieparken in de Vendée zijn een lust voor het hele gezin.

O’Gliss Park : 5 waterwerelden voor jong en oud met leuke baden, wilde rivieren, golfbad en spectaculaire tobogans. O’Gliss Park ligt op maar 10 km van onze camping Le Petit Rocher.

O'Fun Park : Water Jump, Boomklimparcours, Duel Arena, Paintball… u zult al uw grenzen overschrijden en een onvergetelijke tijd met uw gezin beleven. O'Fun Park ligt op maar 15 km van camping Le Petit Rocher. Profiteer van korting op O’Gliss Park en O'Fun Park door de tickets samen met uw verblijf te reserveren.

Le Château des Aventuriers : Reuzenschattenjacht, parcours-spelletjes in het bos op zoek naar dinosaurussen en interactieve enquête om de geheimen van het kasteel te ontrafelen… Allerlei raadsels en spelletjes voor het hele gezin! Le Château des Aventuriers ligt op 10 km van camping Le Petit Rocher.

De sportliefhebbers zullen de wateractiviteiten van de Vendée waarderen:

Atlantic Wakepark : waterski-park. Op het programma: wakeboard, kneeboard, Splash Game...

Glassy House : Als u van surfen houdt, of als u het in alle veiligheid wilt leren, dit is mogelijk in het Glassy House. Surf in Saint-Gilles-Croix-de-Vie, op een kunstgolf die maar blijft rollen, uniek in Frankrijk. U kunt natuurlijk ook op de mooiste stranden van de Vendée nieuwe sporten leren of uw passie uitoefenen: vissen, surfen, kitesurfen, zeilen… er is van alles te doen!

Camping Le Petit Rocher****

Texte date d'ouverture
Open van 06 april t/m 15 september 2024

Région
Vendée
Bullet points
  • Bosrijke omgeving, 150 meter van het strand
  • Ideaal voor ouders met jonge kinderen
Waterspeeltuin Waterglijbanen Binnenbad Speeltuin voor kinderen Activiteiten Kinderclub Sport Bar Snackbar/afhaalmaaltijden
Resumé
Camping Le Petit Rocher is ideaal voor ouders met jonge kinderen. Het is 150 meter lopen naar het zandstrand en de camping ligt midden in het staatsbos van Longeville-sur-Mer.