+33 (0)2 51 20 41 94 (Reserveringsdienst: Maandag-Vrijdag 9-18)

Reisverzekering

Vergeet voor uw gemoedsrust niet om een verzekering af te sluiten!

Om je volgende vakantie met een gerust hart te boeken, raden we je sterk aan om onze reisverzekering af te sluiten. Deze dekt je in geval van onvoorziene omstandigheden voor een groot aantal gebeurtenissen.
 

Wat moet ik weten over de gedekte kampeerverzekering?

Deze verzekering wordt aangeboden als aanvulling op een reservering voor een verblijf in een hotel in de open lucht en is bedoeld om de boeker te beschermen voor aanvang van het verblijf: als hij zijn verblijf moet annuleren of in geval van een verlate aankomst, tijdens het verblijf: in geval van onderbreking, autopech, kosten voor hulp en diergeneeskundige zorg en na het verblijf in geval van het vergeten van een persoonlijk voorwerp op de verblijfplaats.
 

Wat dekt de camperdekking?

  • Gedekte annuleringsredenen


De polis dekt je in een groot aantal situaties waarin je je vakantie moet annuleren:

Gedekte annuleringsredenen:
  • Garanties

 

Frais d'annulation Annuleringskoste
Terugbetaling van de bedragen die door het etablissement worden ingehouden volgens de algemene verkoopvoorwaarden, als u uw verblijf voor vertrek (heenreis) moet annuleren om een van de redenen die in het contract worden genoemd.
Arrivée tardive Late aankomst
Terugbetaling pro rata temporis van de ongebruikte periode als u uw reservering meer dan 24 uur te laat in bezit neemt vanwege een van de gebeurtenissen die in de annuleringsgarantie worden genoemd.
Frais d'interruption Onderbrekingskosten
Terugbetaling van ongebruikte gronddiensten op een pro rata temporis basis, inclusief eventuele huurschoonmaakkosten, in geval van voortijdige terugkeer na de gebeurtenissen die in het verzekeringscontract zijn vermeld.
Véhicule de remplacement Vervangend voertuig
Terugbetaling van de huurkosten van een vervangwagen van gelijkwaardige categorie voor maximaal 3 opeenvolgende dagen als uw voertuig geïmmobiliseerd is door pech, een materieel ongeval of diefstal tijdens uw verblijf.
Oubli Een persoonlijk voorwerp in de
Terugbetaling, op vertoon van een originele factuur, van de kosten voor het verzenden van het vergeten voorwerp van de verhuurlocatie naar uw huis.
Assistance Assistentie
Bijstand, repatriëring, vergoeding van medische kosten als gevolg van een gezondheidsprobleem dat verband houdt met een epidemie tijdens je verblijf.
Soins vétérinaires Diergeneeskundige zorg en hulp voor honden en katten
Vergoeding van de kosten voor de verzorging van je hond of kat tijdens je verblijf, evenals hulp als je huisdier vermist raakt of wegloopt.

 

De volledige beschrijving van de dekkingsomvang van de verzekering CAMPEZ COUVERT, de dekkingslimieten, de eigen risico's en de uitsluitingen vindt u in de bijgevoegde informatiebrochure die uitsluitend contractuele waarde heeft en die u aandachtig dient te lezen aandachtig te lezen.
 

Ons advies

Met dit doel voor ogen stellen wij u voor om het CAMPEZ COUVERT aanbod af te sluiten, dat speciaal is gecreëerd voor een verblijf in openluchthotels, om u in te dekken in geval van onvoorziene omstandigheden die uw reis beïnvloeden.
 

Tarieven

Dit is 5% van de prijs van de accommodatie (huur of kampeerplaats met extra personen) en moet volledig worden betaald op het moment van boeking. Als je onze annuleringsverzekering afsluit, ben je gedekt tegen de gevaren van alledag: een alles-in-één pakket!