+33 (0)2 51 20 41 94 (Reserveringsdienst: Maandag-Zaterdag 9-19) 

Bestemming
Soort accommodatie
Aankomst/Vertrek
Participants
- +
- +

Uw verblijf per overnachting samenstellen

Camping in Zuid-Finistère

Présentation
Bretagne is een populaire bestemming voor families en vriendengroepen voor hun kampeervakanties. Verblijf in het zuidelijke deel van Finistère en doe nieuwe ontdekkingen op. Een adembenemende vakantie!
Description

Kampeervakantie in Zuid-Finistère: een frisse Bretonse lucht!

 

De punt van Bretagne biedt een verscheidenheid aan landschappen voor uw kampeervakantie: kliffen, vissershavens, eindeloze stranden, rias en de Monts d'Arrée... Zoveel plaatsen om met familie of vrienden te ontdekken en optimaal van uw vakantie in Bretagne te genieten!

 

Ontdek een rijk erfgoed tijdens uw kampeervakantie in Zuid-Finistère

 

Langs de kust geniet u van een adembenemend uitzicht over de baai van Audierne. Neem de GR34 (of "sentier des douaniers") om langs de kustlijn te wandelen en er te genieten van de frisse zeelucht. Op het platteland ontdekt u kapellen, kruisbeelden, wasplaatsen en megalieten die u onderdompelen in de ware Bretonse tradities. Verrijk uw kennis van de streek verder tijdens uw kampeervakantie.  

 

Voor een actieve kampeervakantie in Zuid-Finistère

 

Dankzij de Golfstroom zijn er het hele jaar door watersportactiviteitenmogelijk. Voor surfers is de Pointe de la Torche de place to be! Wie zich liever ontspant, kan kajakken of peddelen op de rivier van Pont-l'Abbé. Als u jonge kinderen heeft, waarom maakt u dan geen tochtje op de misainier, de meest courante kleine vissersboot in Zuid-Bretagne? Wandelaars kunnen het douanepad nemen voor kilometerslange wandelingen langs de Bretonse kust.

 

Onze andere favorieten in de buurt van de camping

 

  • "Gastronomie" : pannenkoeken, koekjes, cider, karamel met gezouten boter en vele andere lekkernijen verwennen de smaakpapillen. Liefhebbers van hartig eten zullen kunnen genieten van zeevruchten zoals oesters, kreeften, scampi's...
  • "Bezoeken en uitstapjes" : ontdek het eiland Sein vanaf de Pointe du Raz, bekijk de prachtige baai van Audierne en zijn historische hart... Uw vakantieprogramma wordt rijk gevuld!
  • "Natuur" : een groene vakantie om te herbronnen, dat is ook waar Bretagne voor staat: wandelpaden, ontmoetingen met trekvogels, botanische parken... Wanneer "vakantie" rijmt op "ontspanning"!  

Camping La Corniche***

Texte date d'ouverture
Open van 06 april t/m 15 september 2024

Région
Zuid-Finistère
Bullet points
  • In het hart van de baai van Audierne
  • Tussen Quimper en Pointe du Raz
Binnenbad Speeltuin voor kinderen Activiteiten Kinderclub Sport Bar Snackbar/afhaalmaaltijden
Resumé
Op 500 m van het centrum van Plozévet en 1.500 m van de zee is camping La Corniche *** uitzonderlijk gelegen in het hart van de baai van Audierne.