+33 (0)2 51 20 41 94 (Reserveringsdienst: Maandag-Zaterdag 9-19) 

Bespaar tijd bij aankomst door vooraf online in te checken!

Om niet te hoeven wachten bij de receptie en tijd te besparen bij aankomst heeft Oléla een systeem ontwikkeld om vooraf online in te kunnen checken. Het gaat om het invullen van de laatste formaliteiten voor je aankomst: kentekennummer, huisdier... Het kost maar een paar minuten tijd!
 

Hoe kun je online inchecken?

Je kunt 10 dagen voor aankomst en tot 24 uur voor vertrek van huis inchecken.

  1. Log in op je klantenaccount met je inloggegevens.
  2. Klik eenmaal ingelogd op “Reserveringen”.
  3. Klik in de rubriek “Handeling” op het pictogram “Bewerken”.
  4. Klik vervolgens op “Inchecken” en volg de stappen.
     

Goed om te weten:

Tijdens de laatste stap word je doorgestuurd naar een pagina om veilig online te betalen. Hier word je gevraagd om de laatste diensten voor je verblijf te betalen (als je die hebt toegevoegd) en een borg achter te laten (pre-autorisatie op je creditcard).

Bij vertrek wordt er een eindinspectie gedaan in je huuraccommodatie of op je staanplaats. De borg wordt vernietigd wanneer je alles netjes hebt achtergelaten. De camping behoudt zich het recht voor om de borg te incasseren (tot € 300,-) wanneer de regels voor vertrek niet worden nageleefd.

 

Wat is een snelle check-in precies?

Je hoeft bij aankomst niet meer bij de receptie te wachten om de laatste formaliteiten af te ronden. Je kunt direct wachten bij de rij voor campinggasten die online hebben ingecheckt en je sleutels ophalen. Daarna kun je zelfstandig naar je accommodatie. Je bespaart zo een hoop tijd!

Naar gelang de vestiging is deze rij bij de receptie te vinden of op een speciale locatie voor het inchecken, bij de ingang van de camping. Het is makkelijk herkenbaar!
 

Pré check-in Oléla - Arrivée rapide