+33 (0)2 51 20 41 94 (Reserveringsdienst: Maandag-Zaterdag 9-19) 

Algemene gebruiksvoorwaarden trouwe klanten programma

Geldig voor reserveringen die vanaf 02/11/2020 worden gedaan
 

1. Algemene bepalingen van het programma

Het trouwe klanten programma van Oléla heeft als doel om klanten onderstaande voordelen te kunnen laten gebruiken tijdens hun verblijf op de vestigingen van Oléla. Leden van het programma gaan, na het lezen ervan, volledig akkoord met deze algemene gebruiksvoorwaarden. Deze algemene voorwaarden kunnen worden gewijzigd en in de loop van de tijd ontwikkelen. Leden aanvaarden dat het trouwe klanten programma op elk moment geheel of deels kan worden gewijzigd. Bijgewerkte algemene voorwaarden zijn dan beschikbaar via de website www.olela.nl.

2. Regels van het programma

a. Lidmaatschapsvoorwaarden

Personen van 18 jaar en ouder kunnen vrijwillig lid worden van het trouwe klanten programma. Het combineren van kortingen is alleen mogelijk voor verblijven die online via www.olela.nl zijn verkocht of door onze reserveringscentrale via +33 (0)2.51.20.41.94. Klanten die via een van onze dienstverlenende partners reserveren (zoals bijvoorbeeld een tour operator) kunnen geen gebruikmaken van dit programma. Klanten die een seizoensplaats huren kunnen ook geen gebruikmaken van dit programma. Leden krijgen een klantenaccount die toegankelijk is via de website www.olela.fr, met een login die bij de 1e reservering automatisch wordt afgegeven. Klanten worden lid van het programma bij het reserveren van een verblijf van minimaal een nacht (op een kampeerplaats) of minimaal twee nachten (in een huuraccommodatie). Klantenaccounts zijn onbeperkt geldig. Echter, wanneer er na 12 maanden geen reservering is gedaan, zal het spaarpotje worden opgeheven. Onrechtmatig gebruik van het spaarpotje of elk gebruik dat ingaat tegen deze gebruiksvoorwaarden, zal worden gestraft met de directe annulering van het klantenaccount en de gespaarde voordelen, zonder dat er door de klant aanspraak gemaakt kan worden op enige vergoeding.

b. Gespaard bedrag in het spaarpotje

Voor elke gebruikte nacht worden er €uro’s gespaard, naar gelang het bedrag dat de klant heeft uitgegeven. Het spaarpotje wordt bij elk uitgegeven bedrag van 40 € opgeladen met 1 €. Geldige uitgaven zijn uitgaven voor de huur van een accommodatie (huuraccommodatie of vast bedrag voor een kampeerplaats met extra personen). Er worden geen euro’s gespaard voor andere uitgaven (bijv.: toeristenbelasting, de huur van lakens...). Extra €uro’s kunnen worden toegekend binnen het kader van speciale kortingsacties of aanbiedingen. Gespaarde €uro’s kunnen niet worden gebruikt als financiële vergoeding. De €uro’s worden naar gelang het aantal overnachtingen bij elkaar opgeteld, ongeacht de vestiging, en komen in het spaarpotje van de accounthouder. De €uro’s worden automatisch toegekend, bij het opmaken van de rekening van een verblijf, na de einddatum van het verblijf. Het bedrag is geldig voor elke nieuwe reservering. Wanneer euro’s van een rekening niet bij het spaarpotje zijn opgeteld kunnen klanten bij de klantenservice van Oléla terecht op vertoon van de rekening. Het spaarpotje kan worden gebruikt in combinatie met andere kortingen (waar geldig).

c. Geldigheidstermijn van het spaarpotje

De gespaarde €uro's moeten binnen 12 maanden na de factuurdatum van het vorige verblijf worden uitgegeven.

d. Opmaken van het spaarpotje

De gespaarde euro’s kunnen voor een volgend verblijf op de campings van Oléla worden gebruikt, volgens de onderstaande voorbeelden:

  • 40 € uitgegeven voor het 1e verblijf = 1 € in je spaarpotje voor een volgend verblijf
  • 200 € uitgegeven = 5 € in je spaarpotje
  • 400 € uitgegeven = 10 € in je spaarpotje
  • 600 € uitgegeven = 15 € in je spaarpotje
  • 1.200 € uitgegeven = 30 € in je spaarpotje
  • 2.000 € uitgegeven = 50 € in je spaarpotje
  • 3.600 € uitgegeven = 90 € in je spaarpotje


Opgespaarde kortingen worden naar beneden afgerond. De rest van de niet omgerekende euro’s blijven 12 maanden in je klantenaccount staan. Reserveringen met gebruik van het spaarpotje kunnen op de website www.olela.nl worden gedaan of door te bellen met de reserveringscentrale van Oléla via +33 (0)2.51.20.41.94. Het spaarpotje moet in één keer worden uitgegeven en kan niet teruggedraaid worden bij annulering. Klanten zijn vrij om hun spaarpotje te gebruiken op een Oléla vestiging naar keuze, onder voorbehoud van beschikbaarheid op het moment van reserveren. Op een verblijf kan maximaal één keer korting worden toegepast. Oléla geeft accounthouders toestemming om hun korting cadeau te doen aan een persoon naar keuze. Euro’s worden verblijf na verblijf door de klant bij elkaar opgeteld, ongeacht de vestiging. Wanneer er meerdere kortingen worden opgeteld is de einddatum van de geldigheidsperiode van de eerste korting van toepassing. Oléla kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer je spaarpotje zonder toestemming door een derde wordt gebruikt.

3. Wet Informatica en Vrijheden

Volgens de richtlijnen van wet N° 78.17 van 6 januari 1978, de zogenoemde Wet Informatica en Vrijheden, hebben klanten recht op toegang tot de informatie die digitaal over hen wordt verzameld en het recht om deze informatie recht te zetten bij de klantenservice van Oléla. Klanten mogen zich terugtrekken uit het trouwe klanten programma. Hiervoor kun je op elk moment een aanvraag doen door ons je achternaam, voornaam en adres op te geven, per e-mail via contact@olela.fr, op per brief: Service Réservations Oléla, 4 rue Auguste Herbert, 85560 Longeville sur Mer - FRANCE. Het spaarpotje komt dan te vervallen. Lid worden van het trouwe klanten programma betekent dat je onvoorwaardelijk akkoord gaat met deze algemene voorwaarden. In geval van geschillen omtrent de betekenis van deze voorwaarden is de Franse versie van toepassing (en niet de eventuele vertalingen). In geval van geschillen tussen een klant en Oléla zullen partijen eerst proberen tot een schikking te komen. Alleen de Franse wet is van toepassing. Onenigheden of verschillen over deze algemene voorwaarden die niet met een schikking kunnen worden opgelost zullen worden voorgedragen aan de rechtbank van La Roche-sur-Yon, Frankrijk.