Directe klanten genieten een aantal voordelen

Carte Pass voor een vlotte aankomst

Omdat u meestal een lange en vermoeiende reis achter de rug heeft wanneer u op uw vakantiebestemming aankomt. Kinderen en hun ouders hebben dan maar één wens: op het terras bij de stacaravan gaan zitten of de tent opzetten en lekker iets drinken.

Wanneer u rechtstreeks bij ons boekt, ontvangt u een carte PASS :

1. Toon bij aankomst uw Carte Pass bij de receptie van de camping. Hiervoor hebben wij een speciaal loket tot uw beschikking zodat u niet in de rij hoeft te staan.
2. Verkrijg snel het nummer van uw staanplaats of de sleutels van uw accommodatie.
3. En de overige formaliteiten? Kom later terug wanneer u uitgerust bent en uw koffers uitgepakt zijn.

* aankomsttijden: stacaravans vanaf 16u00 / staanplaatsen vanaf 15u00.
De carte PASS wordt aangeboden aan klanten die op zaterdag of zondag aankomen, de drukste aankomstdagen.

Aankomst en vertrek dagelijks mogelijk

Verplicht boeken van zaterdag t/m zaterdag of van zondag t/m zondag is nu verleden tijd, zo hoeft u ook nooit meer in de file te staan!

Oléla biedt vakanties op maat met aankomst op de dag van uw keuze en een verblijfsduur zo lang als u wilt, zelfs in juli en augustus!

Loyaliteitscheques

Profiteer van onze vele vouchers ongeacht uw bestemming of type verblijf. Kortingen op uw cocktails, maaltijden, fietsverhuur, Amigo producten... en nog veel meer. Ieder gezinslid ontvangt een kleine attentie!

* Niet beschikbaar op camping Le Hameau du Petit Lay. Aanwezige dienstverlening afhankelijk van de camping.

Babyset aangeboden

Babyset AANGEBODEN voor ieder verblijf voor 6 juli en na 2 september 2019. De babyset bestaat uit een reisbed, een kinderstoel en een babybadje. Deze uitrusting is ter plaatse aanwezig.

Loyaliteits en sponsorprogramma

Ieder verblijf dat rechtstreeks bij Oléla wordt geboekt geeft recht op een aantal punten. Deze punten kunt u sparen voor gratis overnachtingen tijdens uw volgende verblijf.

Uw reserveringsdossier wijzigen kan altijd

Bent u de televisie als extra huuroptie vergeten of huurt u bij nader inzien toch liever beddengoed om minder bepakt de weg op te gaan? Wilt u de geboekte accommodatie wijzigen omdat u met meer vrienden wilt komen? Bij Oléla kunt u uw reservering tot 30 dagen voor aankomst wijzigen.
Afhankelijk van de beschikbaarheid. Voor sommige aanvragen kan een toeslag van15€ aangerekend worden..

Laat deze voordelen niet aan u voorbijgaan. Ze dragen bij aan een geslaagd verblijf bij Oléla!