Directe klanten genieten een aantal voordelen


Aankomst en vertrek dagelijks mogelijk

Verplicht boeken van zaterdag t/m zaterdag of van zondag t/m zondag is nu verleden tijd, zo hoeft u ook nooit meer in de file te staan!

Oléla biedt vakanties op maat met aankomst op de dag van uw keuze en een verblijfsduur zo lang als u wilt, zelfs in juli en augustus!


Loyaliteitscheques

Profiteer van onze vele vouchers ongeacht uw bestemming of type verblijf. Kortingen op uw cocktails, maaltijden, fietsverhuur, Amigo producten... en nog veel meer. Ieder gezinslid ontvangt een kleine attentie!

* Niet beschikbaar op camping Le Hameau du Petit Lay.
Aanwezige dienstverlening afhankelijk van de camping.


Babyset aangeboden

Babyset AANGEBODEN voor ieder verblijf voor 03/07/21 en na 28/08/21. De babyset bestaat uit een reisbed, een kinderstoel en een babybadje. Deze uitrusting is ter plaatse aanwezig.


Spaarpuntenprogramma

Met elke vakantie die je doorbrengt bij Oléla spaar je € voor in je trouwe klanten spaarpotje. Je kunt dit spaarpotje vanaf je 2e verblijf gebruiken, op de Oléla bestemming die je maar wilt.


Uw reserveringsdossier wijzigen kan altijd

Bent u de televisie als extra huuroptie vergeten of huurt u bij nader inzien toch liever beddengoed om minder bepakt de weg op te gaan? Wilt u de geboekte accommodatie wijzigen omdat u met meer vrienden wilt komen? Bij Oléla kunt u uw reservering tot 30 dagen voor aankomst wijzigen.
Afhankelijk van de beschikbaarheid. Voor sommige aanvragen kan een toeslag van tussen € 15 en € 80 aangerekend worden.


Laat deze voordelen niet aan u voorbijgaan.
Ze dragen bij aan een geslaagd verblijf bij Oléla!

 

Oléla gebruikt cookies om u de best mogelijke service te bieden en bezoekstatistieken op te stellen

Door op de site te blijven, accepteert u het gebruik hiervan.